网站首页 | 产品展示 | 产品总汇 | 润滑油知识 | 新闻资讯
工业润滑油专区

 
产品展示 >> Castrol Tribol MWO 20 LS/Castrol Tribol MWO 20LS
Castrol Tribol MWO 20 LS/Castrol Tribol MWO 20LS详细说明 (浏览1035次)

Castrol Tribol MWO 20 LS

OLJE ZA DRSNA VODILA

 

OPIS

Olja serije Tribol MWO LS se uporabljajo za mazanje  drsnikov in vodil obdelovalnih strojev. Ta edinstvena olja so namenjena za uporabo povsod tam, kjer zaradi optičnega učinka ali drugih razlogov ni možno uporabljati trdnih maziv.

Olja Tribol MWO LS s svojim tankim filmom nudijo odlično zaščito proti obrabi, ki jo omogoča pravilna mešanica medsebojno sinergijsko delujočih agentov proti obrabi, ekstremnemu pritisku (EP) in modifikaciji trenja.

Glede na to, da so dodatki v seriji olj Tribol MWO LS popolnoma raztopni, v praksi pa delujejo kot trdna maziva, so izdelki označeni z "LS" kar pomeni "Liquid Solids - tekoči trdni delci".

Za serijo Tribol MWO LS so bila kot osnova izbrana visoko kakovostna osnovna olja, ki zagotavljajo integriteto močnega filma tudi pod pogoji visokih obremenitev. Dopolnitev oljne osnove z izbranimi polimeri dodatno prispeva tako k adhezivnim in kohezivnim karakteristikam teh izdelkov.

Olja serije Tribol MWO LS delujejo protikorozijsko na železne in neželezne materiale, ter imajo maksimirane karakteristike preprečevanje rje ter dolge življenjske dobe olja.

Olja serije TRIBOL MWO LS so izdelki z nizko vsebnostjo fenola, saj praviloma vsebujejo manj kot 2 ppm fenolnih sestavin.

 

UPORABA

Olja serije Tribol MWO LS se priporočajo povsod tam, kjer je uporaba trdih maziv prepovedana zaradi proizvajalčevih zahtev, zelo fine filtracije ali zaradi bojazni kontaminacije proizvodnega procesa s trdnimi delci. Olja serije Tribol MWS LS so primerna tudi za številne komponente obdelovalnih strojev, vključujoč drsnike in vodila, drsne ležaje in ležaje z minimalnim trenjem, prehodne vijake, zobnike vretenjaka in nekatere cirkulacijske sisteme.

 

PREDNOSTI

- Posebna formulacija serije olj Tribol MWO LS je najbolj učinkovita pri "stick-slip" efektu in hrupu na vseh vertikalnih in horizontalnih vodilih.

- Olja so prozornega videza in ne kapljajo, kar prispeva k zmanjšanju težav z zamazanostjo talnih površin ter čiščenja delovnega okolja. 


上一产品: Shell Omala S2 G 68-100-150-220-320-460-680-1000壳牌可耐压S2G系列齿轮油
下一产品: Caltex Synlube CLP46/68/100/150/220/320/460/680